Vrijstaande 3 slaapkamer woning te koop in Buena Vista

Vrijstaande 3 slaapkamer woning te koop in Buena Vista

Referentienummer: 1934

Koopprijs: Nafl. 175.000,-  k.k.

Woning: Vrijstaande woning

Perceelopp: 150 m2 (eigendomsgrond)

Aanvaarding: in overleg

Aantal  slaapkamers:  3

Aantal badkamers:  1

Stroom: Zowel 110 als 220 V

Extra: Woning is net opgeleverd, inclusief keuken, omgeven in een klein complex met een elektrische poort, centrale ligging.

Vrijstaande 3 slaapkamer woning te koop in Buena Vista

Zoek je een koopwoning in een veilige omgeving? Zoek je een goedkope woning welke ook meteen centraal ligt? Deze woning ligt in Buena Vista en wordt afgesloten middels een elektrische poort. Het ligt centraal, vlakbij Sun Valley en de Gosieweg in de buurt gelegen van diverse scholen, winkelgebieden en supermarkten. In de directe omgeving vind je onder andere de marinebasis Suffisant, het SDK en het Marnix College. Met de auto doe je er slechts 10 à 15 minuten over naar Punda, het SEHOS of  vliegveld Hato. Binnen 20 minuten ben je bij verschillende stranden zoals Kokomo Beach en Blue Bay Beach.

Deze woning is zojuist opgeleverd en is klaar voor zijn eerste bewoners. Het perceel is eigendomsgrond. Er is genoeg parkeerruimte voor meerdere auto’s. Via de voordeur betreedt je de living met de open keuken. Deze is opgedeeld in 2 zitruimtes. De keuken wordt opgeleverd met een gaskookstel, wasmachine en kastjes. Naast de keuken bevindt zich een deur om naar de tuin te gaan.

De woning heeft een hoog plafond welke als functie heeft om de woning te isoleren zodat de woning koel blijft. Door het hoge plafond heeft de woning tevens een ruimtelijke uitstraling.

Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan er 2 hetzelfde formaat hebben. Deze slaapkamers zijn geschikt voor een 2-persoons bed. De andere slaapkamer heeft een kleiner formaat en is geschikt voor een 1-persoons bed. De kleine slaapkamer kan tevens als opslagruimte of kantoor dienen. De badkamer is modern en bestaat uit een douche, wastafel en toilet.

Ziet u zich al helemaal wonen in deze leuke woning? Kom de woning dan snel bekijken! Bel of app naar +5999 5249199. Je kan ook mailen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 1934 Buena Vista.

Locatie woning

Extra foto’s

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!