Vrijstaande woning kopen inclusief studio en appartement in Koraal Partier

Vrijstaande woning kopen inclusief studio en appartement in Koraal Partier

Referentienummer:  1903

Vraagprijs: Nafl. 375.000

Woning: Vrijstaande woning

Perceel grote: 914 m2

Aantal  slaapkamers: 4 (woning), 1 (appartement), 1 (studio)

Aantal badkamers:  2 (incl. toilet in de woning), 1 (appartement), 1 (studio)

Stroom: zowel 110 V als 220 V

Extra: Beschutte vrijstaande woning met een royale porch, inclusief een 1 slaapkamer appartement met eigen oprit en poort EN een moderne studio

Vrijstaande woning kopen inclusief studio en appartement in Koraal Partier

In de directe omgeving van Abrahamsz, Sta. Rosa en Sta. Catharina op Curacao staat deze  goed onderhouden vrijstaande woning. Zoek je woonruimte in een centrale omgeving? Wil je graag een vrijstaande woning met daarbij een te verhuren appartement en een studio? Dan is dit de perfecte plek voor jou.

Het perceel is volledig omheind middels een betonstenen muur. De woning heeft een lange oprit met een verschuifbare poort. Aan de achterzijde tref je nog een verschuifbare poort aan, deze dient voor de bewoners van het appartement. Eenmaal op het terrein aangekomen tref je een royale porch aan. Hier omheen is nog genoeg ruimte om meerdere auto’s te parkeren.

Eenmaal binnen aan de voorzijde is er een kleine hal die doorloopt naar de ruime woonkamer. Hiernaast tref je de eetkamer met open keuken. De keuken is modern en voorzien van een groot keukenblad.

Aan de andere kant van de woonkamer tref je de 4 ruime slaapkamers met 2 badkamers aan. De badkamers zijn beide voorzien van een toilet. Aan de achterkant van de woning is het washok te vinden. Hiernaast is nog een kleine bergruimte.

In de achtertuin is er genoeg ruimte om de was op te hangen of om een klein terrasje neer te zetten. Hier tref je tevens de te verhuren studio aan. Deze moderne studio is opgeleverd in 2017 en is voorzien van een ruime keuken, moderne badkamer inclusief toilet en slaapkamer.

Aan de andere kant van de achterzijde van de woning is er nog een bergruimte van de woning. Daarnaast tref je het te verhuren appartement aan. Deze heeft een eigen verschuifbare poort inclusief carport. Het appartement bestaat uit 1 ruime slaapkamer, keuken, badkamer en een porch.

Alle woningen zijn voorzien van pagatinu. De tuin heeft een deep well. Erg prettig, want dit neemt minder waterkosten met zich mee.

Het registergoed verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is goed te bereiken. Sta. Rosaweg ligt op 2 minuten rij-afstand.

Ben je geïnteresseerd in deze woning in Koraal Partier? Bel of app dan met +5999 5249199. Je kan ook mailen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 1903 Koraal Partier.

Locatie

Extra foto’s

Vrijstaande woning kopen inclusief studio en appartement in Koraal Partier

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!