Vrijstaande woning te huur St. Michiel – Curaçao

 

Vrijstaande woning te huur  St. Michiel – Curaçao

 

Referentienummer:  1609

Huurprijs:  Nafl. 1350,- p.m. excl. gas, water, elektra, internet en tv

Woning:  Vrijstaande woning (semi gemeubileerd)

Beschikbaar: 15 november 

Aantal  slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Vrijstaande woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers voor een hele lage prijs!!

 

Huren op Curacao

 

Klein Sint Michiel is een klein wijkje aan westkant van Willemstad. Het ligt vlak bij Curasol, Blue Bay Golf and Beach Resort, Kokomo Beach, Centrum Supermarkt Piscadera, Boca Sami met de bekendste duikscholen Curacao, Schroederschool, Vespuci College en de UNA (Universiteit van de Nederlandse Antillen). Met 10 minuten sta je in het centrum van Willemstad en in slechts 5 minuten rijden ben je op vliegveld Hato.

Deze woning in St. Michiel ligt in een rustige buurt. Als je de woning binnenkomt kom je direct in de ruime woonkamer met open keuken. Een gasfornuis, koelkast en wasmachine zijn in de woning aanwezig. De woning wordt opgeleverd met volle gasflessen. Daarnaast staat in de “master” bedroom een bed en een kast. De rest van het meubilair kunt u zelf meenemen. Het terrein is afgesloten met een hek en handmatige poort.  Er is zowel 110 als 220 V stroom in het huis. Voor elektra is een Pagatinu systeem aangelegd. Wil je meer weten over Pagatinu? Klik hier.

Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers aanwezig. De badkamers beschikken over een douche, wasbak en toilet. In deze prijsklasse heel bijzonder! De woning is in nette staan en er worden dan ook nette en serieuze huurders gevraagd. De borg bedraagt 1 maand huur. Minimale huur periode is 1 jaar. Huisdieren zijn onder voorwaarden toegestaan. Deze woning is per 15 november te huur.

Wil je deze woning komen bekijken? Maak direct een afspraak! Vergeet niet het refnr. 1609 te vermelden.

Locatie woning

Extra Foto’s

 

 

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!