Vrijstaande woning te koop in Banda Abou  – Barber

Vrijstaande woning te koop in Banda Abou  – Barber

Referentienummer: 1976

Koopprijs: € 129.000,-  k.k. (ca. Nafl. 270.000,- * afhankelijk van dan geldende koers)

Woning: Vrijstaande woning 

perceelopp: 973 m2 (erfpachtsgrond)

Aanvaarding:  In overleg

Aantal  slaapkamers:  4

Aantal badkamers:  3

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Goed onderhouden woning in het prachtige Banda abou

 

Vrijstaande woning te koop in Banda Abou  – Barber

Buiten de drukte van de stad ligt het dorpje Barber. Een rustig plaatsje met toch de nodige faciliteiten. Verschillende kleine supermarkten. Een bank. Een tankstation. Brandweer. En verschillende goede restaurants in de omgeving. Vlak bij de mooiste stranden van Curacao zoals Grote Knip, Lagun en Cas Abou. De prachtige natuur en het Christoffelpark binnen handbereik en binnen een halfuurtje sta je in hartje Willemstad!

Deze goed onderhouden woning is gelegen in de straat bij de brandweer. De fijne sfeer van de woning valt direct op. Via de tuin met bomen en planten kom je bij de voorporch met schuifpui waar je de woning betreedt. De living is gesplitst in een zit-kamer en eetkamer. De half open keuken is netjes en ruim. Via de achterdeur komen we op de achterporch, waarschijnlijk het prettigste plekje van de woning. Gezellig, veel wind en lekker ruim! De achtertuin is lekker ruim wat veel mogelijkheden (o.a. zwembad) biedt. De woning heeft aan de rechterzijde 3 slaapkamers en 2 badkamers, allen in goede staat. Aan de linkerzijde vinden we nog een extra slaapkamer, een zeer grote berging en een badkamer. 

De woning is met een kleine ingreep in 2 aparte woningen te splitsen. Dit geeft interessante mogelijkheden voor (vakantie) verhuur of voor het gezamenlijk investeren in een (vakantie) woning. 

Ziet u zich al helemaal wonen in  het prachtige Banda Abou? Kom de woning dan snel bekijken! Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1976 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1976 te vermelden.

Woning bezichtigen!

 

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!