Woning bouwen op Curacao Kavel te koop Ascencion

Woning bouwen op Curacao Kavel te koop Ascencion

 

 

Referentienummer:     1625

Kavelgrootte:                625 m2 (eigendomsgrond)

Vraagprijs:                    Nafl. 125.000 k.k.  Incl. casco appartement

Extra:                            inclusief vergunningen en een casco appartement

 

 

Kavel te koop Curacao

Huis bouwen op Curacao,  kavel op verkavelingsplan Ascencion in de buurt van Barber.Wil je hier jouw eigen droomhuis in de zon bouwen? Jouw tropenwoning op Curacao? Livinggoed heeft een kavel te koop Curacao! Op het verkavelingsplan Ascencion, direct in de nabijheid van  landhuis Ascencion . Deze nieuwe woonwijk ligt tussen Barber en het landhuis, op korte afstand zijn alle voorzieningen aanwezig zoals banken, winkels en restaurants.

Deze kavel op Ascencion is te koop voor een totaalsom van Naf 125.000,- kosten koper. Dit kavel is eigendomsgrond en heeft een totale oppervlakte van  625 m2. Op het terrein staat al een casco appartement en alle vergunningen en tekeningen zijn aanwezig om direct te kunnen starten met de bouw. is aan drie zijden ommuurd  Aan de achterzijde van de kavel kijk je richting het lager gelegen Spaanse water. Dit kavel ligt goed op de wind. De straat aan de voorzijde is geasfalteerd, net als de rest van de straten in de wijk.

Wil je dit kavel bekijken? Laat het ons weten en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor je! vergeet niet het Ref.nr. 1625 te vermelden

 

 

Extra foto’s

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!