Woning te huur Damasco Resort – Jan Thiel

Woning te huur Damasco Resort – Jan Thiel

Damasco Resort

Referentienummer: 1871

Huurprijs: Nafl. 2500, – excl. 
Vraagprijs: Nafl. 550.000 k.k.

Type: Woning (gemeubileerd)

Beschikbaar: In overleg

Aantal  slaapkamers: 3 (2 met airco)

Aantal badkamers: 2 + gastentoilet

Stroom: Zowel 110 als 220 V

Extra: Rustige en kindvriendelijke buurt, porch op de wind!

Woning te huur Curacao

Op zoek naar een gemeubileerde woning in een veilige omgeving op Curaçao? Dan is dit misschien iets voor jou. Op het Damasco Resort in Jan Thiel staat deze leuke 3 slaapkamerwoning. Dit is een luxe woonwijk die in de directe omgeving ligt van de Caracasbaai, het Spaanse Water en Jan Sofat! In de buurt zijn verschillende stranden, restaurants en winkeltjes te vinden. Wilt u wonen in de gewilde wijk Jan Thiel? Lees dan snel verder!

Als je de woning betreed kom je in de hal, vanuit hier loop je door naar de living met de half-open keuken, het gastentoilet of de slaapkamers. Vanuit de living ga je naar het ruimte overdekte balkon. Deze vrij jonge woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. 2 slaapkamers hebben airco. Eventueel kan de huurder zelf een airco installeren in de derde slaapkamer. De masterbedroom heeft een eigen badkamer en een walk-in closet. 

Onder de woning is een appartement die momenteel verhuurd wordt. Deze woning ligt op een rustige en kindvriendelijke plek. Er is geen doorgaand verkeer. De woning wordt gemeubileerd verhuurd en beschikt over een alarmsysteem en camera’s.

Huisdieren zijn niet toegestaan. De borg voor deze woning bedraagt 1,5 maand huur. Heb je interesse in deze woning? Maak dan snel een afspraak via 5249199 of vul ons contactformulier in. Vergeet niet referentienummer 1871 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

 

Geïnteresseerd in deze woning te huur Curacao? Neem vrijblijvend contact met Livinggoed op.

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!