Bedrijfsruimte met woning te koop op Curacao – Buena Vista

Bedrijfsruimte met woning te koop op Curacao – Buena Vista

 

Referentienummer:  1608

Vraagprijs:  Nafl. 69.000  k.k.

Woning:  Bedrijfsruimte met woning

Aanvaarding:  In overleg

Aantal  slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 1

Stroom: zowel 110 als 220 V

Perceel: Totaal 294 m2, waarvan bebouwd  248 m2 (erfpacht)

Extra: Na een opknapbeurt is dit object perfect geschikt voor een supermarkt, snek of winkel in combinatie met wonen.

 

Bedrijfsruimte met woning te koop – Buena Vista

Zoek je een woning met bedrijfsruimte te koop in Curaçao gelegen in een goed bereikbare wijk? Buena Vista is gelegen tussen de Schottegatweg en Winston Churchillweg en dus goed bereikbaar. In de directe omgeving vind je wijken als Amerikanenkamp, Piscadera en Mahuma. Er zijn verschillende faciliteiten in deze centrale omgeving zoals scholen en winkels. Met de auto doe je er slechts 10 a 15 minuten over naar Punda, het SEHOS of  vliegveld Hato.

Deze woning is altijd gebruikt in combinatie met een mini-market. Inmiddels staat het pand leeg en is aan een opknapbeurt toe. U kunt met dit object vele kanten op zoals een snek, mini-market of winkel. De woning is omheind en beveiligd met tralies. Er zijn verschillende opslagruimtes, een magazijn en een buitenruimte aanwezig die naar wens kunnen worden gebruikt.

Aan de achterzijde bevindt zich de woning. Er zijn drie slaapkamers waarvan er één over airco beschikt. Daarnaast is er één badkamer die bestaat uit een douche, toilet en een wastafel. Er is zowel 110 als 220 V aanwezig. Net zoals de bedrijfsruimte is ook het woonhuis aan een opknapbeurt toe.

De vraagprijs ligt aanzienlijk lager dan de taxatiewaarde. Wil jij hier je bedrijf starten en/of je droomhuis van maken? Maak dan direct een afspraak om het object te bekijken. Vul het contactformulier in voor meer informatie of een afspraak, vergeet niet het refnr. 1608 te vermelden.

 

Extra foto’s

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!