Woning te koop Brakkeput met 2 appartementen

Woning te koop Brakkeput met 2 appartementen

 

 

Referentienummer:  1267

Vraagprijs:  Nafl. 660.000,- k.k.  (volledig eigendomsgrond)

Perceel opp:  ca 1500 m2, waarvan bebouwd met woonhuis en appartement en schuur ca 1000 m2

Type woning: Vrijstaand huis, 2 maal een twee slaapkamer appartement en een zwembad

Aanvaarding:  in overleg

Aantal  slaapkamers:  3 (+ 2 maal een 2 slaapkamer appartement)

Aantal badkamers:  2 (incl. toilet)

Stroom: zowel 220 als 110 V

Extra:   Toplocatie, zwembad, veel woon- en leefruimte, appartementen los verhuurbaar!

 

 

Koophuis op Curacao

Aan de oostkant van Willemstad, Curacao ligt Brakkeput. Het is een rustige wijk met luxe woningen. Brakkeput is gelegen tussen Jan Sofat, Jan Thiel Oost en het Spaanse Water. Vanaf het hoger gelegen terras heb je een prachtig uitzicht over de directe omgeving! Diverse beachclubs, restaurants, shops, de jachthaven en ook een sportschool zijn in de directe omgeving gelegen. Voor de dichtstbijzijnde scholen kun je terecht in Saliña voor bijvoorbeeld Het Klein College. Kortom, een perfecte woonomgeving!

Dit koophuis op Curacao is een bijzondere woning. Het is gelegen op een ruime kavel met uitzonderlijk veel woon- en leefruimte! De hoofdwoning is verbouwd tot een bovenwoning met 3 slaapkamers en twee badkamers én een appartement op de begane grond. De verbinding met de begane grond, een vaste trap, is eventueel eenvoudig operationeel te maken. Op de begane grond is namelijk een volledig twee slaapkamer appartement met badkamer en keuken gerealiseerd. Deze wordt momenteel verhuurd. Dan heeft dit koophuis op Curacao nóg een twee slaapkamer appartement, die los staat van de hoofdwoning. Wil je dit appartement bekijken? Klik hier! Bovendien is er nog een zwembad op het terrein! Momenteel wordt er nog grote palapa gebouwd.

Via de linker zijkant van de woning kun je via een trap omhoog. Dan kom je in de keuken uit. Aan de keuken grenst de ruime living.  De keuken wordt opgeleverd met de volgende apparatuur; grote koel-vrieskast, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en inbouw oven. Het woonhuis bevindt zich op de eerste verdieping en het heeft een zeer ruim terras. Op het terras zit je heerlijk op de wind en kun je genieten van het uitzicht van de omgeving. Er zijn drie slaapkamers die voorzien zijn van airco. De masterbedroom heeft een eigen badkamer (ligbad, douchecabine, toilet en wastafel).

Links naast de woning is een bijgebouw, waar de wasmachine aansluiting is gerealiseerd. De weg voor de woning is geasfalteerd en wordt gebruikt door doorgaandverkeer.

 

Extra foto’s

 

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!