Woning met prachtige porch en zwembad – Cas Grandi

Woning met prachtige porch en zwembad – Cas Grandi

Referentienummer: 1885

Huurprijs: Nafl. 2.500,- p.m.  excl. aqualectra, internet en tv.

Woning: Woonhuis met privé zwembad

Beschikbaar: 1 maart 2019

Aantal  slaapkamers: 2.5

Aantal badkamers: 3

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Vrijstaande woning met mega porch en privé zwembad

 

Woning met prachtige porch en zwembad – Cas Grandi

Woning met prachtige porch en zwembad, aan de oostkant in de gewilde wijk Cas Grandi. Dit is een luxe woonwijk dat in de directe omgeving ligt van Brakkeput, Het Spaanse Water, Jan Thiel en Jan Sofat! Het is vlakbij de Caracasbaaiweg, de Heineken Snek en supermarkt Vreugdenhil. Vanuit Cas Grandi ben je snel in Jan Thiel bij Papagayo en Zanzibar, maar ook snel bij het Sea Aquarium en de Mambo Beach Boulevard. Midden in de woonwijk Cas Grandi ligt deze prachtige woning! Deze woning is uitstekend geschikt voor een stel of gezin.

Als u naar de woning en de porch kijkt, ziet u direct dat de woning een leuke uitstraling heeft. Het is ruim opgezet en heeft een gezellige wit/blauwe kleur. Via een poort komt u in de tuin waar u uw auto’s kunt parkeren. Als u de hoek omloopt komt u direct bij het mooiste gedeelte van de woning. De porch is prachtig! Heel groot, het heeft een zwembad, er is veel plaats om gezellige terrassen te creëren. Het is een echte leef porch! Het zwembad heeft een goed formaat en wordt met water uit de deepwell gevuld. Verder is de tuin redelijk onderhoudsvrij. De porch geeft toegang tot een badkamer en een kleine slaapkamer of kantoor. De keuken is royaal en heeft een gezellig open raam met bar. Verder is deze uitgerust met kookplaat en oven. Er zijn 2 slaapkamers met beide een eigen badkamer. 

De algehele staat van de woning is netjes. De woning wordt ongemeubileerd opgeleverd. De minimale huurtermijn is 1 jaar. De borg bedraagt Nafl. 2500,-. Huisdieren zijn toegestaan. De woning is per 1 maart 2019 beschikbaar.

Wilt u dit appartement komen bekijken? Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1885 te vermelden.

Locatie woning

 
 

Extra foto’s

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!