Woning te koop – Caribbean beach resort – Piscadera

Woning te koop – Caribbean beach resort – Piscadera

Referentienummer:  1750

Vraagprijs:  $ 142.500,- k.k. (Nafl. 256.500,- k.k.)

Woning:  geschakelde verdiepingswoning 

Beschikbaar: per direct

Aantal  slaapkamers: 1,5 (1 met airco)

Aantal badkamers: 1 (incl. toilet) en toilet beneden

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: woning op een kleinschalig park met zwembad

 

Woning te koop – Caribbean beach resort – Piscadera

Piscadera is gelegen aan de westkant van Willemstad. Het ligt vlak bij Blue Bay Golf and Beach Resort, Kokomo Beach, Centrum Supermarkt Piscadera, Boca Sami met de bekendste duikscholen Curacao. Ook scholen als de Schroederschool, het Vespuci College en de UNA (Universiteit van de Nederlandse Antillen) liggen in de directe omgeving net als het WTC en het St. Elisabeth ziekenhuis. Met 10 minuten sta je in het centrum van Willemstad en in slechts 5 minuten rijden ben je op vliegveld Hato.

Deze woning in Piscadera ligt in een rustige buurt en gelegen aan een cul de sac. Hierdoor komt er alleen bestemmingsverkeer. De woning bevindt zich op een beveiligd resort, van 22.00 uur tot 6.00 uur is er bewaking aanwezig. Het terrein is volledig ommuurd en wordt afgesloten met een elektrisch hekwerk. De porch op de bovenverdieping geeft veel privacy en een geweldig uitzicht over zee, uitstekend op de wind en het is er ruim genoeg om er een leuke buiten living van te maken! 

Wanneer je de woning binnenkomt, dan betreed je de living met open keuken. Via een trap kom je op de 1e verdieping. De slaapkamer boven heeft een vide wat als slaapplek of studeerruimte gebruikt kan worden. De badkamer boven heeft een douche, een wastafel en een toilet, op de begaande grond is ook een toilet. Aan de slaapkamer grenst de heerlijke porch met werkelijk een prachtig uitzicht! De resort fee bedraagt Nafl. 285,- per maand. 

Wil je deze woning komen bekijken? Maak direct een afspraak! Vergeet niet het refnr. 1750 te vermelden.

Locatie woning

Extra Foto’s

Deze woning bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!