Woning te koop Curacao met appartement – Barber

Woning te koop Curacao Barber

 

Referentienummer: 1215

Vraagprijs: 210.000 Nafl K.K. ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT!

perceel: 610 m2 erfpachtgrond tot 2054 Nafl. 732 per jaar

Woning: Vrijstaande woning met appartement

Aanvaarding: in overleg

Aantal  slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2 (incl. toilet)

Stroom: zowel  110 als 220 V

Extra: Rustige en veilige buurt, eigen appartement!

 

 

Woning te koop Curacao

Woning te koop Curacao in het dorpje Barber. Barber ligt ten westen van Willemstad op circa 30 minuten rijden van het centrum. In de directe omgeving van deze woning, die aan een geasfalteerde weg ligt, liggen diverse woningen. In de buurt van de woningen zijn verschillende voorzieningen zoals een school, een bank, een kerk en een snek. In Barber ligt deze woning die te koop is voor de vraagprijs van Nafl. 235.000 k.k.

Deze woning verdiend wat extra onderhoud ( binnendeuren, schilderwerk, asfalt buiten), maar heeft een mooi uitzicht vanaf de porch. Onder de woning is een appartement gelegen. De oprit langs het huis is geasfalteerd evenals het gehele perceel achter de woning. Aan de voorzijde van de woning is een porch die aan de woonkamer grenst.

In de living hangt een plafondfan. Naast de living is een extra kamer die eveneens voorzien is van een plafondfan. Deze ruimte kan gebruikt worden als werkkamer of als berging. Vanuit de living kom je middels een schuifpui op de achterporch. Vanaf deze porch kun je het aparte washok bereiken.

De keuken, die over voldoende bergruimte beschikt. Er is 220 V in de keuken aanwezig.

Deze woning heeft 3 slaapkamers die alle drie voorzien zijn van split-unit airco’s, ( niet de nieuwste) Alle ramen zijn voorzien van horren. De badkamers bestaan uit een douche, wastafel en een toilet. Een van de badkamers heeft warm water middels een heater.

Onder de woning ligt een appartement. Dit appartement heeft een eigen opgang aan de voorzijde (onder) het huis. Rechts van de woning is er een eigen oprit voor het appartement. Dit appartement heeft 1 slaapkamer met airco. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en een wastafel.

Ben je geïnteresseerd in het kopen van deze woning? Neem vrijblijvend contact met Livinggoed op. vergeet niet het referentienr. 1215 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

 

 

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!