Woning te koop op zeer groot kavel Dokterstuin Curaçao

Woning te koop op zeer groot kavel Dokterstuin Curaçao

 

Referentienummer: 2020

Vraagprijs: 362.000 Nafl K.K.

perceel: 3000 m² eigendomsgrond 

Woning: Vrijstaande 

Aanvaarding: in overleg

Aantal  slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2 (incl. toilet)

Stroom: zowel  110 als 220 V

Extra: Rustige en veilige buurt, zeer groot terrein.

 

Woning te koop op zeer groot kavel

Deze woning ligt in Dokterstuin het gebied tussen Soto en Barber  het ligt ten westen van Willemstad op circa 30 minuten rijden van het centrum. In de directe omgeving van deze woning, die aan een geasfalteerde weg ligt, liggen diverse woningen. In de buurt van de woningen zijn verschillende voorzieningen zoals een school, een bank, een kerk en een snek. Deze woning is gelegen op een terrein van 3000 m² en het aangrenzende terrein van 7680 m² is ook te koop, voor meer informatie over dit kavel klik hier. De woning verdient nog wel de nodige aandacht, maar u kunt hier een geweldige woning van maken met een voortreffelijk uitzicht. De vraagprijs is Nafl. 362.000 k.k.

Je komt de woning binnen via een ruime porch, daarna kom je in de living met open keuken. De keuken is heerlijk ruim. Via de achterdeur komen we op de achterporch, waarschijnlijk het prettigste plekje van de woning. Gezellig, veel wind en lekker ruim! en een geweldig uitzicht!!De woning heeft aan de rechterzijde 3 slaapkamers en 2 badkamers.  

 

Locatie woning

Wil je deze woning bekijken? Laat het ons weten en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor je! vergeet niet het Referentienummer 2020 te vermelden of bel +5999 5209195

Woning bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!