Woonhuis met appartementencomplex te koop – Santa Rosa

Woonhuis met appartementencomplex te koop – Santa Rosa

Referentienummer: 1843

Koopprijs:  € 425.000,- k.k. (incl. inboedel)

Type:  Woonhuis + 7 appartementen

Perceel: ca. 4450 m2 (eigendomsgrond)

Aanvaarding:  in overleg

Stroom:  zowel 110 als 220 V

Extra:  Centrale locatie, lopende verhuur, bouwvergunning voor 11 extra appartementen

 

Woonhuis met appartementencomplex te koop – Santa Rosa

Wonen en werken in de Caribbean? Op zoek naar een goede investering? Nu in de verkoop een woonhuis met een bescheiden appartementencomplex bestaande uit 7 appartementen te koop. Dit object ligt in de wijk Santa Rosa welke centraal gelegen is. Vanuit hier bent ubinnen 15 min op alle belangrijke locaties op het eiland zoals de Jan Thiel, de Mambo Beach Boulevard, Punda, Otrabanda en ga zo maar door. Daarnaast zijn winkels en horecagelegenheden in overvloed aanwezig! Kortom, een goede locatie voor een appartementencomplex! 

Het complex  is een kleinschalig appartementencomplex. Voorheen is altijd een mooie bron van inkomsten verworven met toeristische verhuur, hetgeen in combinatie met de vrije bewoning van het ruime woonhuis (4 slaapkamers) op het grote terrein van 4450 m2. Momenteel worden de 2  bungalows met 2 slaapkamers voor wat langere perioden verhuurd. De 4 appartementen met 1 slaapkamer worden van tijd tot tijd voor korte of langere perioden verhuurd, al naar gelang de vraag naar accommodatie. Er is altijd ruime vraag van studenten/stagiaires naar betaalbare woonruimte op Curacao, hetgeen een aardig alternatief is voor de toeristische verhuur. Daarnaast zijn er vaak bezoekers die voor hun werk naar Curacao komen. Naast het woonhuis ligt nog een eenvoudig 1 slaapkamer appartement. De huurders wonen hier al langer dan 15 jaar naar tevredenheid.

Samengevat wordt hetvolgende onroerend goed aangeboden, totaal ca 4450 m2:

 • Kavel 1 ca 800 m2: Pand met 2 geschakelde bungalows met 2 slaapkamers.
 • Kavel 2 ca 1200 m2: Pand met 4 slaapkamers, wasruimte, keuken, woonruimte, overdekt terras ca 60 m2, onoverdekt terras ca 60 m2, appartement met slaapkamer.
 • Kavel 3 ca 450 m2: Vrij kavel met bouwbestemming.
 • Kavel 4 ca 2000 m2: Pand met 4-tal ruime 1 slaapkamerappartementen, schuur.

Hetvolgende is van toepassing:

 • Alle grond is eigendomsgrond.
 • Gelegen aan doorgaande weg, supermarkten, KFC/Subway, benzinepomp en openbaar vervoer op loopafstand.
 • Alle opstallen zijn in redelijke staat van onderhoud, gemeubileerd, slaapkamers voorzien van split unit airco’s, woonkamers voorzien van fan, direct verhuurbaar zonder opknapwerk of verdere investeringen. Keuken in 1 bungalow en badkamer in woonhuis aan vervanging toe.
 • Aanwezige huurcontracten zijn met 2 maanden opzegtermijn te verbreken dan/wel oplevering zonder huurverplichtingen indien gewenst.
 • Alle slaapkamers liggen aan de windzijde, woonhuis is uitermate koel door de dikke muren (voormalige plantage huis landgoed Schooneboom), dakoverstekken en overdekte terrassen.
 • Bouwvergunning en taxatie: Er is een bouwvergunning om nog 11 appartementen bij te bouwen. Huidige eigenaar had vroeger plannen om wat traditionele Kunuku huisjes bij te plaatsen als unieke accommodatie op Curacao. In 2004 is het totaal onroerend goed getaxeerd op marktwaarde Naf 1.000.000,- (ca euro 500.000,-). Sindsdien echter nog vele verbeteringen/uitbreidingen aangebracht. Waarde inboedels conform balans Naf. 50.000,-. Overname boedel woonhuis in overleg. 
 • Let op!!! huurkoop is niet bespreekbaar

Ziet u de mogelijkheden van dit woonhuis met appartementencomplex? Wilt u meer informatie? Maak dan direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1843 te vermelden. 

 

Locatie woning

Extra foto’s

Wil je de woning bekijken? Maak dan direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1843 te vermelden.

Complex bezichtigen!

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!