Woonhuis te koop Sunset Heights Curacao

Woonhuis te koop Sunset Heights Curacao

 

 

Referentienummer:        1785

Vraagprijs:                         Nafl. 695.000,-  K.K.

perceel grote:                    645 m2 eigendomsgrond 

Woonoppervlakte :         280 m2

Type:                                 vrijstaande twee verdieping woning 

Aanvaarding:                     in overleg

Aantal  slaapkamers:      7

Aantal badkamers:          4 (incl. toilet)

Stroom:                               zowel 110 als 220 V

Extra:                                 Woning  in beveiligde woonwijk !

 

 

Woning te koop  Curacao – Sunset Heights

 

Woonhuis te koop Sunset Heights Curacao, vanaf de poort van Sunset Heights heb je een heel mooi uitzicht over Curacao. Je kijkt over verschillende wijken en je ziet zelfs de Koning Julianabrug! Deze brug is de hoogste brug van het Caribisch gebied en is 55 meter hoog, zodat bijna alle zeeschepen er onder door kunnen varen naar de Annabaai. Sunset Heights is een hooggelegen beveiligde woonwijk, dat vrij centraal ligt op Curacao. De wijk ligt als het ware boven Sun Valley. Wijken in de directe omgeving zijn Jongbloed, Brievengat, Amerikanenkamp en Suffisant. De Gosieweg is vanaf Sunset Heights vlot bereikbaar even als de ring!

Deze woning is verrassend ruim, en is te verdelen in een boven en beneden verdieping met ieder zijn eigen opgang. Je komt via een porch de L-vormige woonkamer binnen met open keuken die gezellig en huiselijk aandoet, deze keuken is van alle gemakken voorzien en heerlijk ruim. Beneden zijn 4 grote slaapkamers met twee badkamers, alle kamers zijn voorzien van een airco. De eerste verdieping is qua indeling bijna hetzelfde als de begane grond alleen heb je hier 3 slaapkamers en een heel ruim buiten terras, verder is er om de gehele bovenverdieping een balustrade zodat je om de gehele verdieping kan lopen. Deze woning is ook zeer geschikt om te verhuren daar Sunsets Heights een gewilde en veilige wijk is. 

De tuin bied je alle rust en privacy, er is voldoende plek om de auto’s op eigen terrein te parkeren ook is er een ruime carport. Verder zijn er nog verschillende bergingen aanwezig.

De vraagprijs is Nafl. 695.000,- k.k.  de tuin is volledig omheind en wordt aan de voorzijde en aan de zijkant afgesloten middels een hek. De woning is goed onderhouden en ligt heerlijk op de wind.

Aanvaarding in overleg.

Locatie woning

extra foto’s

Ben je geïnteresseerd? bel +59999 520 9195 of vul het contactformulier in vergeet niet Ref. 1785 te vermelden!!

Deze woning bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!