• Kantoor +5999-8469195 | Mobiel +5999-5209195 | Vanuit NL 085 027 0037

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Tarief aankoopmakelaar op Curacao Livinggoed Real Estate

Livinggoed Real Estate biedt u volledige aankoopbegeleiding van oriënterend gesprek tot aan notaris. Door ons unieke concept kosten wij u geen geld maar leveren juist geld op. Daarnaast hechten wij grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit is dan ook de reden dat wij naast onze eigen expertise nog twee experts voor u inschakelen. Voor deze complete aankoopbegeleiding vragen wij een beloning die afhankelijk is van het onderhandelingsresultaat. Onze beloning is 10% van het bedrag dat wij voor u van de vraagprijs afkrijgen, de overige 90% is voor u!

(Deze 10% is exclusief 6% OB en exclusief de kosten van de bouwkundig expert en de erkend taxateur)

Rekenvoorbeeld

Livinggoed - Rekenvoorbeeld aankoopmakelaar

Wilt u meer weten of direct besparen op de aankoop van uw droomwoning? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Beloning over het onderhandelingsresultaat

Op deze manier weet u zeker dat u een professional inschakelt die voor u tot het uiterste gaat. U weet zeker dat u de woning kunt aankopen tegen de laagst mogelijke prijs. Het is voor ons ook van belang dat u de laagste prijs betaalt want hoe minder u betaaldt, hoe hoger onze beloning. Anders gezegd: hoe beter wij onderhandelen, hoe hoger onze beloning en hoe minder u voor de woning betaalt. Gaat er niets van de prijs af? Dan betaalt u ons dus niets. Een beloning naar prestatie, eerlijk en transparant!

Onze dienstverlening is volledig kosteloos als wij 10% beter onderhandelen dan wat u zelf zou doen. Op dat moment zijn onze kosten betaald, krijgt u volledige aankoopbegeleiding en alles wat wij meer van de prijs af krijgen is pure winst!

No cure, no pay

Terugtrekken na onderhandelingen: Wij zullen de onderhandeling namens u en in overleg met u voeren. Hierbij gaan we tot het uiterste. Lukt het ons niet om de woning aan te kopen voor het bedrag dat u ervoor wilt betalen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

Terugtrekken na inschakelen experts: Bij de grootste uitgave uit uw leven willen wij geen enkel risico nemen. Daarom schakelen wij voor u een bouwkundig expert en een erkend taxateur in. Wilt u na inschakeling van de experts van de koop afzien omdat er bijvoorbeeld grote gebreken naar voren zijn gekomen? Dan betaalt u alleen de factuur van de experts. U bent ons niets verschuldigd.

Meer informatie of aanmelden

Wilt u meer weten over de werkwijze van Livinggoed als aankoopmakelaar op Curacao? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan naar info@livinggoed.com. Belt u liever? Dat kan naar +5999 846 9195 of vanuit Nederland naar 085 027 0037 (lokaal tarief).