• Kantoor +5999-8469195 | Mobiel +5999-5209195 | Vanuit NL 085 027 0037

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Werkwijze Livinggoed als aankoopmakelaar op Curacao

Livinggoed heeft een unieke werkwijze als aankoopmakelaar op Curacao gebaseerd op  het ‘no cure, no pay’ principe. Daarnaast schakelen wij, naast onze eigen expertise, nog twee experts in: een bouwkundig expert en een erkend taxateur. Onze overzichtelijke werkwijze is opgedeeld in 7 stappen:

Stappenplan

1. Oriënterend gesprek


U weet het zeker, u heeft uw droomhuis gevonden en wilt de woning aankopen. Maar u wilt wel zeker weten dat u het juiste huis koopt tegen de juiste prijs. En dat is precies de reden dat u contact opneemt met Livinggoed Real Estate. Wij zullen direct, op zeer korte termijn een geheel vrijblijvende afspraak met u inplannen om uw specifieke situatie te bespreken.

2. Bezichtiging van uw droomhuis


Tijdens het gesprek hebben wij van u groen licht gekregen om de onderhandelingen te starten. De eerste stap zal dan zijn dat wij samen de woning gaan bezichtigen. Ten eerste is het belangrijk, voor de onderhandelingen, dat wij weten waar we over praten. Ten tweede zien wij misschien gebreken die u gemist heeft. Stel dat dit zo is en u besluit toch om de woning niet aan te kopen. Dan bent u ons niets verschuldigd

3. De onderhandeling


Wij zullen de onderhandeling namens u en in overleg met u voeren. Hierbij gaan we tot het uiterste. Naast dat dit bij ons standaard is, bent u hier nog zekerder van omdat onze beloning samenhangt met hoeveel wij voor u van de vraagprijs weten te krijgen. Lukt het ons niet om de woning aan te kopen voor het bedrag dat u ervoor wilt betalen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

4. Inschakelen van experts


Bij de grootste uitgave uit uw leven willen wij geen enkel risico nemen. Daarom schakelen wij voor u een bouwkundig expert en een erkend taxateur in. Wilt u na inschakeling van de experts van de koop afzien omdat er bijvoorbeeld grote gebreken naar voren zijn gekomen? Dan betaalt u alleen de factuur van de experts. Deze zult u graag betalen omdat zij u voor een slechte aankoop hebben behoed.

5. Hulp bij financiering


Het verkrijgen van een hypotheek kan een lastige en tijdrovende taak zijn. Het is dan prettig om iemand aan uw zijde te hebben die weet welke weg u moet bewandelen. Wij zullen u dan ook met advies bijstaan om dit proces zo snel en zo soepel mogelijk te laten verlopen.

6.Controle koopcontract


Het koopcontract is een heel belangrijk onderdeel van het koopproces. Denkt u bijvoorbeeld aan het feit dat u de financiering niet rond krijgt maar dit niet goed in het koopcontract hebt geregeld? Wij controleren het koopcontract op de kleine lettertjes en of alle gemaakt afspraken hierin zijn verwerkt. We nemen het contract volledig met u door en als er aanpassingen gedaan moeten worden zullen wij dit voor u regelen.

7. Begeleiding tot aan de notaris en daarna


Wij zullen u helpen met de keuze voor de juiste notaris. Ook hier zit veel verschil in en helpt onze ervaring. Wij staan voor u klaar tot dat u de sleutel in uw bezit heeft. Maar ook na de overdracht kunnen er zaken zijn waar wij u bij kunnen helpen. Dan staan wij nog steeds voor u klaar!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de werkwijze van Livinggoed als aankoopmakelaar op Curacao? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan naar info@livinggoed.com. Belt u liever? Dat kan naar +5999 846 9195 of vanuit Nederland naar 085 027 0037 (lokaal tarief).