• Kantoor +5999-8469195 | Mobiel +5999-5209195 | Vanuit NL 085 027 0037

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Een aankoopmakelaar op Curaçao. Waarom en wat zijn de voordelen?

Een woning kopen is de grootste uitgave die je in je leven zal doen. De meeste mensen kopen maar één, twee of drie keer in hun leven een nieuwe woning. Ondanks de grote uitgave, de moeilijkheidsgraad en de onervarenheid denken de meeste mensen dat ze dit zelf kunnen. Vaak gaat dit ook goed maar als het fout gaat, dan zijn de gevolgen groot. Maar wat zijn dan de voordelen van een aankoopmakelaar op Curacao?

Waarom een aankoopmakelaar op Curaçao?

  1. Het inschakelen van een aankoopmakelaar vergroot de kans op het succesvol aankopen van uw droomhuis enorm. Dit komt omdat de meeste verkopers liever met een ervaren makelaar onderhandelen.
  2. Een goede aankoopmakelaar komt tot een lager aankoopbedrag dan de gemiddelde particuliere koper. Dit komt door zijn ervaring, onderhandelingskwaliteit en omdat een makelaar serieuzer wordt genomen, zelfs bij een laag openingsbod.
  3. De verkopende makelaar behartigd uitsluitend de belangen van de verkopende partij. Ondanks dat het soms lijkt alsof dat niet zo is moet u zich dat altijd goed beseffen. Andersom zal de aankoopmakelaar uw belangen behartigen en op die manier ervoor zorgen dat de aankoop van uw droomhuis tegen de beste voorwaarden voor jou gebeurt.

Voordelen Livinggoed als aankoopmakelaar

Livinggoed Real Estate heeft een uniek concept op Curaçao geïntroduceerd. Wij kosten u geen geld, wij leveren alleen maar geld op! Dit komt doordat wij werken op No cure, No pay basis. Daarnaast schakelen wij naast onze eigen expertise nog twee experts in!

  1. No cure, no pay! Onze courtage is gebaseerd op wat wij voor u presteren. U betaalt op basis van hoeveel geld wij voor u verdienen tijdens de onderhandeling. Krijgen wij niets van de vraagprijs af? Dan kost onze dienstverlening u niets!
  2. U krijgt juridische, financiële en bouwkundige begeleiding. Naast onze eigen expertise schakelen wij voor u een bouwkundige expert en erkend taxateur in.
  3. Begeleiding tijdens het gehele koopproces. Van bezichtiging, tot onderhandeling tot aan de notaris.
  4. Wij zijn altijd bereikbaar voor advies. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij staan ook tot uw beschikking ’s avonds en in het weekend. U zal altijd zeer snel antwoord krijgen op uw vragen!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de werkwijze van Livinggoed als aankoopmakelaar op Curacao? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan naar info@livinggoed.com. Belt u liever? Dat kan naar +5999 846 9195 of vanuit Nederland naar 085 027 0037 (lokaal tarief).