• Kantoor +5999-8469195 | Mobiel +5999-5209195 | Vanuit NL 085 027 0037

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Wie zijn wij?

Livinggoed is sinds 2009 actief op Curaçao. We zijn een lokaal makelaarskantoor met 3 makelaars. Bij Livinggoed werken we graag met een klein team zodat we de kwaliteit hoog kunnen houden. Bij ons geen realtors, agents of verkopers die snel geld willen verdienen, maar makelaars die u zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Bij Livinggoed zijn we er van overtuigd dat betrouwbaarheid het belangrijkste is in ons vak.

Onze makelaars

Livinggoed, dé makelaar op Curaçao met 100% service!

Livinggoed Real Estate is gespecialiseerd in vastgoed op Curaçao. Wij verhuren en verkopen woningen maar hebben ook een uniek aankoopmakelaarsconcept ontwikkeld. Kortom, bij ons kunt u terecht met al uw vragen en wensen! We zijn online zeer goed vertegenwoordigd met een sterke website en zeer actief op social media. We trachten zo goed mogelijk de wensen van de betrokken partijen met elkaar af te stemmen. Dat geldt voor de duur van de huurperiode, de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden maar ook bij het maken van de juiste match. Livinggoed zet zich in om een optimale tevredenheid te realiseren bij alle betrokken partijen, alvorens de overeenkomst wordt aangegaan. Na tekening van het contract kunnen alle partijen uiteraard nog steeds bij Livinggoed terecht voor vragen en advies.

Heeft u al een woning, appartement, commerciële ruimte of een kavel op Curacao? En wilt u dit verhuren op Curacao? Livinggoed helpt u graag met de verkoop of verhuur.

Service Livinggoed uniek op Curaçao!

Er is veel aanbod voor wat betreft woningen en appartementen op Curaçao  Je wilt graag wonen in een huis dat je aanspreekt en bevalt. Heb je eindelijk je oog laten vallen op jouw droomhuis? Je hebt de foto’s keer op keer bekeken en je weet het zeker, hier wil je wonen! Enthousiast bel je de makelaar om een afspraak voor bezichtiging te maken. Bij Livinggoed krijg je altijd een spoedige respons. Wij zijn ook bereikbaar in de avond en in het weekend. Bovendien heeft Livinggoed altijd een actueel aanbod van huurhuizen, appartementen en koopwoningen op Curaçao. Dat betekent dat we ons uiterste best doen om je niet te moeten teleurstellen wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden. We houden ons aanbod zo goed mogelijk up to date! Ga direct naar het aanbod van onze huurwoningen of naar het aanbod van onze koopwoningen op Curacao!

Als koper of huurder betaal je bij Livinggoed nooit bemiddelingskosten!

Wat we voor u kunnen doen...

Uw woning verhuren

Heb je een huis, appartement, villa of bedrijfsruimte dat je graag wilt verhuren? En wil je betrouwbare huurders? Livinggoed helpt u graag met woningverhuur!

Uw woning verkopen

Heeft u een villa, huis, appartement of ander (commercieel) onroerend goed dat u (eventueel) wilt verkopen? Livinggoed helpt u graag met woningverkoop om het snel én voor de beste verkoopprijs te verkopen. En dat allemaal tegen een voordelig tarief!

De waarde van uw object bepalen

Heeft u plannen om uw huis, appartement, bedrijfsruimte of kavel te verkopen of te verhuren? Laat ons gratis de waarde bepalen.

U bijstaan als aankoopmakelaar

Heeft u iets gezien dat u aan wilt kopen? Livinggoed heeft een uniek concept als aankoopmakelaar. Hierdoor wordt u bijgestaan door een makelaar die uw belang dient.

U op de hoogte houden

Heeft u uw droomhuis nog niet gevonden op onze website? Wij houden u graag per e-mail op de hoogte. Laat u ons weten waar u naar op zoek bent?

U informatie geven via onze blogs

Wilt u zich graag inlezen op de woningmarkt of andere praktische zaken op Curacao? In onze blog geven we u meer informatie. We updaten onze blog regelmatig.

In de verkoop...

Alle objecten (huizen, villa's, kavels, appartementen, commercieel, etc.)

Weet u nog niet helemaal waar u naar op zoek bent? Op deze pagina ziet u alles dat we te koop hebben op Curacao. Let op: er staan ook objecten in de stille verkoop.

Huizen

Bent u op zoek naar een (vrijstaand) huis op Curacao? Op deze pagina ziet u alle huizen die te koop staan.

Appartementen

Wilt u een appartement kopen op Curacao? Op deze pagina ziet u alle appartementen die te koop staan.

Kavels

Bent u van plan om zelf uw huis te bouwen? Of wilt u grond kopen als investering? Kijkt u dan bij de kavels die te koop staan.

Villa's

Wilt u een prachtige villa kopen? Hier ziet u alle villa’s die te koop staan.

Bedrijfsruimtes

Wilt u bedrijfsruimte kopen voor uw bedrijf of als investering? Of een appartementencomplex? Op deze pagina ziet u het zakelijk onroerend goed dat we te koop aanbieden. Let op, er zijn ook objecten in de stille verkoop.

In de verhuur...

Alle objecten

Houdt u graag alle opties (wat betreft huur) open? Hier vindt u alle objecten die we te huur hebben.

Huizen

Bent u op zoek naar een (vrijstaand) huurhuis op Curacao? Op deze pagina ziet u alle huizen die te huur staan.

Appartementen

Wilt u een appartement huren op Curacao? Hier ziet u alle appartementen die te huur staan.