Televisie op Curaçao: Noodzakelijk of een overbodige luxe?

Na een dag hard werken kom je thuis en plof je lekker op de bank. Iedere avond hetzelfde riedeltje. De Wereld Draait Door, het Journaal en daarna hopen dat er een goede film wordt uitgezonden. Gemiddeld kijkt de Nederlander 15 uur per week tv. Als je op Curaçao woont zal je al snel merken dat je de televisie een stuk minder zal gebruiken dan in Nederland. Het leven speelt zich voornamelijk buiten af door het heerlijke klimaat. Daarnaast speelt het tijdsverschil een grote rol. Op het moment dat je op Curaçao klaar bent met werken en jezelf op de bank wil installeren kan je op de Nederlandse televisie alleen nog maar reclames van schaars geklede dames zien. Kortom, wat te doen?

Voordat je een pakket neemt bij een van de aanbieders is het heel belangrijk om goed na te denken wat je belangrijk vind. Veel aanbieders hebben een zenderpakket bestaande uit lokale en internationale zenders. Had jij in gedachten om je favoriete soap iedere dag te volgen dan heb je dus pech. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over op welke tijdstippen je naar de tv gaat kijken. Zoals eerder gezegd is het tijdsverschil groot. Schaf je de tv aan voor jezelf of je kinderen? In vergelijking met Nederland heb je hier meer keus dus doe goed onderzoek naar de verschillende mogelijkheden!

Dus, is tv noodzakelijk of een overbodige luxe? Dat zal iedereen voor zichzelf moeten bepalen. Wil je af en toe een film kijken dan is een Netflix abonnement een goede oplossing. Wil je Nederlandse tv kijken dan is IPTV het overwegen waard. Daarnaast kan je natuurlijk ook terecht bij de traditionele aanbieders zoals UTS en flow. Ons advies? Geniet van het fantastische buitenleven, het heerlijke weer en de vele zwoele zomeravonden op uw winderige porch en laat de tv lekker in Nederland staan!

Enkele aanbieders Televisie op Curaçao

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan beantwoorden wij die graag. U kunt ons bereiken via het antwoordformulier of u kunt mailen naar info@livinggoed.com.